jueves, 30 de octubre de 2008

DERBI ACERO VS SAGUNTINO

BUENO, YA ESTAMOS AHÍ UN AÑO MÁS Y TENEMOS QUE ANIMAR A MUERTE A NUESTROS SOLDADOS EN EL FEUDO DEL FORNÁS.

SE AVISA DE QUE HABRÁN ENTRADAS GRATIS PARA LOS PEÑISTAS QUE QUIERAN ANIMAR Y PARA LOS QUE QUIERAN ANIMAR Y QUE QUIERAN SER PEÑISTAS.

SI NO SE LLEGA A NINGUN OTRO ACUERDO EL DOMINGO A LAS 16:00 EN LA GASOLINERA OCTAPLUS, TIPICO LUGAR DE ENCUENTRO PARA LAS SALIDAS ROJILLAS.

SE RUEGA SABER LA GENTE, COLGANDOLO EN ESTE POST, QUE VA A QUERER SU ENTRADA PARA PODER AVANZAR LAS NEGOCIACIONES. UN ABRAZO A TODOS.

FUERZA Y HONOR.

SI SE KIERE MAS INFORMACION LLAMAR A JULIO BRU O A JORGE MURCIANO.
SI NO SE NOS PUEDE LOCALIZAR, PREGUNTAR A LA GENTE DEL CLUB.

HASTA LA VICTORIA.

miércoles, 8 de octubre de 2008

CRIDADA A TOTS ELS GLADIADORS

Per començar, dir que ens sentim desilusionats, i no amb el nostre equip, no, amb tots aquells simpatitzants que any rere any han estat animant l'equip dins i fora de casa, i que enguany, que pot ser quan més ho necesiten, trobem que som quatre gats al camp, i reitere, tant dins com fora de casa.

És necessari el suport que donavem per que amb ell l'equip tirarà endavant, per que amb l'ale que els donem treuen les forces d'on faci falta, per que és trist que quan les coses no van tan bé, ens girem i els donem l'esquena.

Senyors i senyores, seguir a un equip`suposa estar als moments dolços i als amargs, donar un recolçamentt incondicional i cridar més que mai.

Per altra banda, crec que hi ha gent que ha deixat de vindre per que enguany hem de pagar tots, i em pregunto si pot ser hi ha gent que venia al frente per estalviar-se l'entrada, si és així, que continuen sense vindre, no ens val la pena tindre gent interessada que anima esperant algo a canvi. I les escuses de la crisis no me les crec, tothom pot estalviar 100 euros durant un any, per que de segur molt de vosaltres us gasteu molt més en roba, i casi diria que alguns al mes. A més, no es tracta de pagar per que sí, tots sabem que el club passa per moments econòmics complicats i que necessiten tot el que puguen recollir per pagar als jugadors. De fet tothom sap que hi ha jugadors que l'any passat no van cobrar l'últim mes perque no hi ha havien, doncs, ¿a qué esteu esperant? tots hauríem de fer l'esforç económic que el nostre club necessita, tots som un, i la unió és el que ens farà arribar lluny.

Quant a la roba, dir que l'any passat vam estar mirant de fer sudaderes, enguany ni ho plantegem, però per a aquells que els interese, el club ven les chaquetes que porta l'escola a 25 euros, són molt xules, jo ja en tinc la meua i puc dir que és calenteta i tirada de preu, aquells que la vulguin ja saben, val la pena i així anirem tots amb els colors del nostre equip.

Un cordial salut,

FRENTE ROMANO